Glömt lösenordet? Klicka här.

Merivaara Service har för avsikt att hålla allt Merivaara-utrustning alltid optimalt under hela livscykeln.

Det ultimata målet är att säkerställa optimal utrustning, bästa värde för pengarna för vårdgivare och kompromisslös säkerhet för patienter.

TILLGÄNGLIGHET TJÄNSTER

TEKNISK SUPPORT

Våra kompetenta specialister kan hjälpa dig att hitta lösningar för dina tekniska behov.

RESERVDEL LEVERANSER

Merivaara har åtagit sig att snabbt och pålitligt reservdel leveranser för att säkerställa att dina produkter är säkra att använda både för patienter och användare.

INSTALLATIONSTJÄNSTER

Merivaaras certifierade experter ser till att hela installationen är säker och uppfyller kundernas krav.

TEKNISKA UTBILDNINGAR

Merivaara Service Training ger dig möjlighet att erbjuda högkvalitativt underhålls- och installationstjänster för att uppfylla dagens säkerhetskrav.

SERVICE MANAGEMENT

Merivaara Service Management erbjuder olika servicenivåer baserat på dina behov. Du kan koncentrera dig på människor medan vi ser till att ditt system fungerar som överens. Välj den servicenivå som bäst motsvarar dina behov.

UNDERHÅLLSTJÄNSTER

Vi vill se till att dina medicinska apparater är i full drift, funktionell och säker under hela livstiden. För att säkerställa detta kan Merivaara erbjuda dig både årliga underhålls- och reparationstjänster.

Proaktiv, högkvalitativ service och installation garanterar inte bara patientsäkerheten, men det är också en viktig del av medicinteknisk verksamhet och regler.